Everything gets better
with Qoffy!

Met ons brede assortiment koffie en accessoires vind je altijd de lekkerste kwaliteitskoffie voor thuis.
Tevens biedt Qoffy het juiste koffieconcept voor kantoor of horeca. Aandacht voor vitaliteit, gezondsheid en werken vanuit vertrouwen.
Hier hoort ook de beleving van goede koffie bij. 

Hieronder ons Qoffy assortiment voor thuis.
Bent u (groot) zakelijk koffiedrinker of horeca-ondernemer?
Klik dan hier


Nu ook thuis heerlijk genieten van Qoffy, welke wij ook al jaren serveren in menig (horeca)bedrijf.

Met ons brede assortiment koffie vind je altijd de lekkerste kwaliteitskoffie voor thuis. Aandacht voor vitaliteit, gezondheid en werken vanuit vertrouwen. Hier hoort ook de beleving van goede koffie bij. Alleen ware liefhebbers bestellen de enige echte koffie met een Q. In ons assortiment vind je koffiepods geschikt voor een piston- of speciale podsmachine, aluminium koffiecups geschikt voor alle Nespresso compatible machines, koffiebonen, filtermaling koffie, instant-, ofwel oploskoffie en diverse accessoires, zoasl koffiekopjes, houten roerstaafjes, melk, en suiker sticks, het enige echte Qoffy dispenser voor op het aanrecht, etc. Kortom alles voor de lekkerste Qoffy-ervaring thuis.     

Qoffy concept voor de horeca, winkel, showroom, kantine, werkplaats of kantoor

Voor Qoffy op de zaak bieden wij een ruimer en indien gewenst op maat gesneden koffie-assortiment, inclusief een groot aanbod aan hoogwaardige koffiemachines voor zowel in uw werkomgeving als voor de horeca. Van volautomatische koffiemachines tot de mooiste en beste koffiemachines voor de echte barista. Op dit vlak heeft Qoffy ruim 20 jaar ervaring en voorzien wij landelijk varierend van de winkel om de hoek tot grote ultinationals en diverse gemeentehuizen en instanties. Gebrand om te streven naar perfectie. Perfectie in smaak, geur, service, kwaliteit, prijs en beleving. Qoffy ontzorgt alles, voor in en om de koffie, met focus op (full) service. Bezoek onze zakelijke Qoffy website voor meer informatie. Uiteraard verzorgen wij ook graag een proefplaatsing zodat u zelf de kwaliteit van Qoffy kunt ervaren.       

Toggle Nav Zorgeloos genieten