Skip to the content

Altijd op voorraad

Koffie toebehoren

Suiker, creamer of chocodrink, allemaal voor op jouw kantoor. Wij kiezen dit speciaal voor je uit zodat je je niet meer bezig hoeft te houden met wat het beste past bij jouw bedrijf. Zo biedt je jouw collega’s en klanten een extra goede smaaksensatie. Als dat geen straffe koffie is!

Suiker

Suiker is een echte must op het kantoor. Zowel voor uw eigen koffie als die voor uw collega’s en klanten. Onze fijne suiker is speciaal gezeefd zodat hij het beste is voor uw automaat. Een beetje zoetigheid op het kantoor is ook belangrijk.

Toppings

Net zoals een kers op de taart is voor veel mensen de koffie of thee pas echt af als er suiker of creamer in zit. Daarom bieden wij van Hollandse Compagnie verschillende toppings aan die we leveren in verpakkingen speciaal voor uw automaten.

Cacao

Soms wilt u weleens iets anders dan koffie of thee, wij bieden daarom overheerlijke chocodrink. Deze romige, smaakvolle chocolademelk, verkrijgbaar in twee sterktes, gemaakt van echte cacaobonen en is zeker een toevoeging bij u op het kantoor.

Creamersticks

Voor dat extra toefje in uw koffie!
Onze creamersticks worden geleverd in een doos van 1000 x 2,5 gram.

Suikersticks

Maakt het allemaal net iets zoeter. Onze suikersticks worden geleverd in een doos van 1000 x 2,5 gram.

Wij helpen u graag

Vrijblijvend advies

Maak nu een afspraak en wij adviseren je gratis!